Banner
Selekcije PDF Print E-mail

 

 

MINIBASKET

 

KK Rookie posebnu pažnju posvećuje minibasket kategoriji. Ova kategorija obuhvata djevojčice i dječake uzrasta od 6 do 10 godina. Kompletan plan i program je prilagođen njihovom psihofizičkom razvoju, a treninzi se odvijaju u skladu sa pravilima minibasketa (lopta 5, visina koša 2,70m)

Zahvaljujući svemu tome, kao i stručnoj osposobljenosti naših trenera za rad sa najmlađom kategorijom, u KK Rookie trenira oko 200 dječaka i djevojčica minibasket uzrasta. KK Rookie minibasket već tradicionalno svake godine učestvuje na Međunarodnom minibasket festivalu "Rajko Žižić" u Beogradu koje je među najvećim minibasket turnirima u Evropi.

 

Rad sa ovom kategorijom se odvija u svom školama: OŠ "Branko Radičević", OŠ "Sveti Sava", OŠ "Stanko Rakita", OŠ "Branko Ćopić", OŠ "Vuk S. Karadžić", OŠ "Zmaj J. Jovanović" i OŠ "Borisav Stanković"

 

PIONIRI

 

Ova kategorija obuhvata djecu uzrasta od 11 do 14 godina, a podijeljena je u dvije grupe:

- mlađi pioniri - 11 i 12 godina

- pioniri - 13 i 14 godina

Pioniri su jedan od osnovnih stubova rada u KK Rookie i to je početna selekcija koja se takmiči u Ligi mlađih kategorija KS RS

Rad sa ovom kategorijom se odvija u svim školama: OŠ "Branko Radičević", OŠ "Sveti Sava", OŠ "Stanko Rakita", OŠ "Branko Ćopić", OŠ "Vuk S. Karadžić", OŠ "Zmaj J. Jovanović" i OŠ "Borisav Stanković"

 

KADETI

 

Kadeti su kategorija koja obuhavata djecu uzrasta od 14 do 16 godina. Kadetska ekipa KK Rookie takmiči se u Ligi mlađih kategorija KS RS.

Treninzi se odvijaju u salama osnovih škola: OŠ "Branko Radičević", OŠ "Sveti Sava", OŠ "Stanko Rakita", OŠ "Branko Ćopić", OŠ "Zmaj J. Jovanović" i OŠ "Borisav Stanković"

 

JUNIORI

 

Ova selekcija obuhvata djecu uzrasta od 16 do 18 godina. Juniorska ekipa KK Rookie takmiči se u ligi mlađih kategorija KS RS.

Treninzi se odvijaju u osnovnim školama: Branko Radičević i Vuk S. Karadžić

 

DJEVOJČICE

 

Jedna od sekcija u okviru kluba je i ŽKK Rookie koji obuhvata djevojčice uzrasta minibasket, pionirke i kadetkinje. Djevojčice se takmiče i u Ligi KS RS.

Rad se odvija u sledećim salama: OŠ "Branko Radičević", OŠ "Sveti Sava", OŠ "Stanko Rakita", OŠ "Branko Ćopić", OŠ "Vuk S. Karadžić", OŠ "Zmaj J. Jovanović" i OŠ "Borisav Stanković"

 

 

Prijatelji kluba

Banner
Banner
Banner
Banner