NAŠA NOVA WEB STRANICA

Kao što smo već najavljivali, napokon smo redizajnirali i modernizovali našu web stranicu. Obzirom na razvoj tehnologije, web dizajna, a i nas kao kluba, …potrudili smo se da pratimo sve moderne trendove, te smo našu web stranicu prilagodili zahtijevima današnjih korisnika.

Možete primjetiiti da se naš tim potrudio da Vam ponudi jednu zaista fluidnu i pristupačnu web stranicu, sa mnoštvom informacija o raznim događajima na kojima naši članovi i mi kao klub učestvujemo, …kao i mnogobrojnih osnovnih informacija koje se tiču samog kluba. Stranica je urađena u responsive tehnologiji i prilagođena je pregledu na bilo kojem od uređaja koje naši ljubitelji koriste.

Od sada imate mogućnost da bilo koji članak ili izvještaj sa našeg blog dijela, jednostavno podijelite na mnogobrojnim socijalnim mrežama, kao i da komentarišete bilo koji od istih. Na taj način će naši igrači moći da lakše prezentuju svoje lične uspjehe ostvarene sa svojom kategorijom, a i nama će biti drago da šira javnost bude upoznata sa našim radom i našim mnogobrojnim uspjesima. Isto tako imate priliku da fotografije iz naših galerija podijelite ili komentarišete, te da i Vi bar na neki mali način osjetite tu odličnu i nasmijanu atmosferu koja prati svako od naših putovanja, utakmica ili učestvovanja na nekom od košarkaških kampova.

Kao i što ste do sada imali priliku da blagovremeno pratite sva dešavanja vezana za Vaš i naš klub, i u budućnosti ćemo se truditi da održimo taj kontinuitet te ispunimo Vaša očekivanja….

 

….. Vaš KK “ROOKIE”

3Comment

3 thoughts on “NAŠA NOVA WEB STRANICA

Ostavite Komentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.