Najčešća pitanaja koja su zanimala buduće članove ili roditelje…

Na koji način Vas mogu kontaktirati za detaljnije informacije?
Na našoj stranici možete pronaći brojeve telefona, mail adrese ili linkove do profila na pojedinim socijalnim mrežama, te ih na taj način kontaktirati,… ili nam možete poslati poruku putem pisane forme
U kojoj uzrasnoj dobi dijete treba biti da bi moglo početi trenirati?
Poželjno bi bilo da dijete da ima bar 6 godina, mada smo imali slučajeve da su i mlađa dijeca počinjala da dolaze na treninga, ali je bilo jako teško zadržati nihovu pažnju u tom uzrastu
Da li moje dijete može doći na probni trening?
Naravno, dijete može doći na probni trening, da osjeti atmosferu treninga i ekipe, nakon čega skupa s roditeljima odlučuje hoće li se upisati u klub i nastaviti trenirati.
U kojim terminima se održavaju treninzi i podudaraju li se sa školskim terminima?
Termini treninga su prilagođeni školskim smjenama i održavaju se nakon njih, ili vikendom. Na našoj stranici možete pronaći mail adrese naših trenera ili linkove do njihovih profila na pojedinim socijalnim mrežama, te ih na taj način kontaktirati,… ili nam možete poslati poruku putem pisane forme, da bi se detaljnije informisali o terminima treninga raznih selekcija.
Kakvu opremu dijete treba imati da bi moglo trenirati i igrati utakmice?
Da bi prisustvovali treningu, djeca bi trebala da imaju čistu sportsku obuću koju donose sa sobom, ako su trenizi u sportskoj sali, …kao i sportsku opremu, kakva ima odgovara. Za igranje utakmica, naš klub je obezbijedio jednoobraznu sportsku opremu za svakoga od naših malih igrača/igračica koji učestvuju na utakmici.
Da li Vaš klub učestvuje na kakvim turnirima?
Da, tokom cijele godine sve selekcije našeg kluba učestvuju na raznim zvaničnim takmičenjima za svoj uzrast, kao i na mnogobrojnim turnirima zvaničnog ili prijateljskog karaktera.