DARKO REGODA Viši Košarkaški Trener
Obrazovanje: Viši košarkaški trener Igračka karijera: KK "Borac-Nektar", KK "Jagodina", KK "Sombor", KK "Hercegovac" Bačka Palanka Trenerska karijera: koordinator rada mlađih selekcija u KK "Mladi Krajišnik" ("Port MK", "Razvojna Banka MK"); pomoćnik prvog trenera u KK "Mladi Krajišnik", pomoćnik selektora ženske seniorske košarkaške reprezentacije u BiH. Košarku počeo trenirati u KK Borac Nektar 1986 godine gdje prolazi sve mlađe selekcije. U seniorskom timu do 1994 godine kad prelazi u KK Jagodina (sezona 94-95), KK Sombor  (95-97), KK Hercegovac  Backa Palanka (98-99). 1999 prestaje igati i postaje pomoćnik šefa stručnog rada seniorske ekipe ŽKK Mladi Krajišnik i kordinator mlađih selekcija MK. 2003 godine imenovan za pomoćnika seniorske ženske reprezentacije BiH. Iste godine je jedan od osnivača KK "Rookie", te diplomira na Višoj trenerskoj školi u Beogradu na temu „ Metodologija planiranja višegodišnjeg stručnog rada za mlađe kategorije“
kkrookie.bl@gmail.com
OGNJEN MIHAJLOVIĆ Košarkaški Trener
Obrazovanje: dipl. pravnik Igračka karijera: KK "Borac-Nektar", KK "Servicijum" Gradiška, KK "Hidrat" Trenerska karijera: Trener mlađih selekcija u KK "Mladi Krajišnik"("Port MK", "Razvojna Banka MK"). Košarkom se počeo baviti 1988. godine u KK "Borac Nektar" gdje je bio član svih mlađih selekcija kluba. Za prvi tim debituje 1993. godine, gdje uspješno igra do 1998. godine. Nakon toga, naredne tri sezona provodi u KK "Servicijum" Gradiška i KK "Hidrat-Ukrina" Čelinac, nakon čega zbog povrede napišta igračku karijeru. 2003. godine je jedan od osnivača KK "Rookie" gdje i do danas volonterski učestvuje u radu sa svim selekcijama kluba.  
kkrookie.bl@gmail.com
DRAGAN MIČIĆ Viši Košarkaški Trener
Obrazovanje: Viši košarkaški trener Igračka karijera: KK "Rade Ličina" (KK "Orlovi") Trenerska karijera: KK "Borac Nektar",  KK "Servicijum" Gradiška ,  KK “Rookie”, Selektor kadetske reprezenacije BiH na prvenstvu Evrope, Pomoćnik selektora juniorske reprezentacije BiH na prvenstvu Evrope. Košarku počeo trenirati u KK "Rade Ličina" gdje je proveo cijelu svoju igračku karijeru od 20 godina, od čega je 10 god. bio i kapiten tima. Trenerskim pozivom se počinje baviti 1993. god. u KK "Borac Nektar", gdje radi 16 godina, i to kao trener gotovo svih mlađih selekcija. Dugi niz godina je pomoćni trener prvog tima, a u dva navrata i glavni trener prvog tima. 2009. god preuzima KK "Servicijum" Gradiška, sa kojima naredne sezone osvaja Ligu RS i uvodi ih u Ligu Bosne i Hercegovine. Od 2012. god. je trener u KK "Rookie". Prvak je RS sa selekcijama kadeta, juniora i seniora u nekoliko navrata, kao i vešestruki osvajač kupa. Kao pomoćni trener učestvuje na Juniorskom prvenstvu Evrope, a kao selektor na Prvenstvu Evrope "A" divizije u kadetskom uzrastu.
kkrookie.bl@gmail.com
ALEKSANDAR VUJIČIĆ prof. Fizičkog vaspitanja
Obrazovanje: prof. Fizičkog vaspitanja Igračka karijera: KK "ROOKIE" 2003-2006, KK "Sampion Alf-om" 2006-2007, KK "Srem"2007-2007, KK "Prijedor" 2007-2008. Trenerska karijera: Po završetku igračke karijere, trenerskim poslom se počeo baviti u KK "Rookie" gdje trenira nekoliko različitih selekcija Košarkom počeo da se bavi u uzrastu od 13 godina u KK „Rookie“ gdje je kao kapiten prosao sve mladje selekcije ovog kluba, nakon cega je 2006. god ucestvovao sa KK "Sampion Alf-om" u drugoj košarkaškoj ligi RS,poslije uspješne sezone, učestvovao na turnirskim mečevima sa KK „Srem“, i 2007. god. prelazi u KK „ Prijedor „ gdje je učestvovao u prvoj košarkaškoj ligi RS.
kkrookie.bl@gmail.com
DAVORIN NIŽOL Košarkaški Trener
Obrazovanje: prof. Sporta i Fizičkog vaspitanja Igračka karijera: KK “Orlovi” 1993-1994, KK “Borac Nektar” 1994-1995, KK “Mašinac” Kraljevo 1995-1996, KK “Borac Nektar” 1996-1997”, KK “Orlovi 1997-1999” , KK “Servicium” 1999-2003 Trenerska karijera: Po završetku igračke karijere 2003-e godine, trenerskim poslom se počeo baviti u ŽKK "Mladi Krajišnik" gdje trenira juniorsku žensku selekciju od 2003-2004. Poslije toga prelazi u KK “Rookie” 2004-e godine gdje do dan danas treninra više selekcija. Košarkom počinje da se bavi u KK "Borac nektar" još u nižim razredima osnovne škole. Svoju desetogodišnju karijeru aktivnog igrača provodi uglavnom u banjalučkim klubovima KK "Borac nektar" i KK "Orlovi", a jednu sezonu igra i u Srbiji za KK "Mašinac" valjevo. Karijeru završava u KK "Servicijum" iz Gradiške. U međuvremenu završava fakultet sa zvanjem prof. Sporta i fizičkog vaspitanja, te se odlučuje ostati u košarci kao trener. Od 2003. godine se uspješno bavi trenerskim pozivom.  
kkrookie.bl@gmail.com
PREDRAG ČUBRILO prof. Fizičkog vaspitanja
Obrazovanje:  prof. Fizičkog vaspitanja Igračka karijera: KK "Borac-Nektar" Trenerska karijera:  Po završetku igračke karijere, trenerskim poslom se počeo baviti u KK "Rookie" gdje trenira nekoliko različitih selekcija.   Košarkom počeo da se bavi u uzrastu od 12 godina u okviru "Pepsi" lige, nakon čega počinje ozbiljnije da trenira u KK "Borac-Nektar" gdje je proveo cijelu svoju igračku karijeru. Sa KK "Borac-Nektar" učestvuje u takmičenjima u okviru Kupa "Radivoja Koraća", Kupa "Rajmonda Saporte" i Jadranske-ABA lige.Igračku karijeru završava 2005. godine kao kapiten KK "Borac-Nektar".
kkrookie.bl@gmail.com
VLADIMIR PUDAR Magistar Fizičke Kulture
Obrazovanje: Magistar Fizičke kulture i sporta Igračka karijera: Igrao u svim mlađim selekcijama Borac Nektara, od 1996-2000 KK "Hidrat-Ukrina" Čelinac Trenerska karijera: KK PORT MK, Razvojna banka od 1996-2004. , ŽKK Borac od 2004-2009,  škola Košarke Basket 2000 od 2003-2007, KK Partizan 2010-2014 , KK Rookie od 2014-2017, višestruki prvak RS i BiH sa mladjim kategorijama u ženskoj konkurenciji. Košarkom počeo da se bavi još u nižim razredima osnovne škole u Košarkaškom Klubu Borac Nektar, gdje je prošao sve mlađe selekcije. Igračku karijeru je nastavio u KK "Hidrat_Ukrina" gdje i završava igračku karijeru i kao veoma mlad se opredjeljuje za trenerski poziv. Višu košarkaška škola završava u Beogradu 2010. godine, sa zvanjem Višeg košarkaškog trenera, a postdiplomske studije na Palama 2017. godine.  
kkrookie.bl@gmail.com